The Influencer Program

Anne Brith Influencer Program strekker seg over 6-12 måneder, alt ettersom hvor raskt du utvikler deg. 

I løpet av denne tiden vil Anne Brith coache deg gjennom:

 

Nå kan du få hjelp til å finne din nisje og skape din egen merkevare.

Attraktiv profil i sosiale medier

I dette kurset vil du få hjelp til å sortere alle dine ideer, finne din nisje og bygge din profil i sosiale medier, slik at du etter endt kurs (seks måneder) vil kunne ha en konkurransedyktig profil som det er mulighet til å tjene penger på.

 

Unik blogg og eget domene

Vi hjelper deg i gang med egen blogg, men tilbyr ikke teknisk support. Du eier selv eget domen, vi hjelper deg via en introduksjonsmail og gjennom en stegvis beskrivelse ser du hvordan du bl.a kjøper og setter opp et domene.

De som har gjort dette allerede via oss, har kun brukt et fåtall av timer før de var operative. Du kan også få hjelp til å sette opp din unike blogg for en engangssum pålydende kr. 2 900,-. 

Veiledning

I løpet av kurset vil du få personlige samtaler med  Anne Brith på telefon.

Anne Brith vil coache deg på riktig vei i seks måneder. 

 

Workshops

Det vil holdes jevnlige livesendinger med ulike temaer og med mulighet til å stille spørsmål direkte til Anne Brith.

 

Instagramkurs:

Holdt av selvesrew Hilde Palladino, en av Norges råeste på Instagram. Hennes online kurs garanterer 1000 nye følgere i måneden om du følger hennes råd slavisk. Kurset har en verdi av 6 500,- og er inkludert i programmet.

 

Fra ide til bedrift

Har du en gründer i magen og har lyst til å skape deg en  egen bedrift? Eller har du allerede en liten bedrift du vil fronte på sosiale medier? Gjennom kurset vil du få råd om hvordan du på raskest mulig vis kan skape  omsetning via sosiale medier og tjene penger på dette. 

 

Nettverksbygging

Som deltager i programmet får du en unik mulighet til å møte andre i samme situasjon og bli en del av et inspirerende fellesskap. Vi  hjelper hverandre og bygger hverandres kanaler opp. Ved siden av dette vil  Anne Brith kunne gi deg tips om hvem hun mener du bør kontakte og hun  deler raust av sin kjennskap til bransjen og sitt nettverk slik at du kan nå  dine mål.