Noen av tilbakemeldingene vi har fått på Influencer Program: 

SÅ mye spennende på kurssiden allerede! 😄 Jeg er i full gang med drømming, Instagram, Highlights og kan nesten ikke vente med å lære mer angående veien å gå videre- hvordan jobbe seg opp mot målet! Alle triks og tips som Anne Brith har i ermet etter mange års erfaring. Jobben må man selvsagt gjøre selv, men det blir så mye lettere når man får noen pointers på hva som lønner seg å fokusere mest på og hvilke "snarveier" man kan ta underveis. Vi er heldige som får dette "servert" og vi sparer oss masse frustrasjon og bekymring. Også er det fantastisk å være i en gruppe som ønsker hjelpe og oppmuntre hverandre. Verdt hver krone!

Du er så motiverende! Kunne hørt på deg i flere timer. Du er ærlig, engasjert og jeg blir alltid inspirert og sulten på suksess etter å ha hørt dine livesendinger og videoer.

Ressurssterk.no 

Jeg er med i Influencer Program for å fremme nettbutikken min. Jeg kunne lite til ingenting om Instagram, og har fått mye utbytte av dette. Jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne. Jeg lærer meg hvordan jeg skal nå nye kunder, og jeg får kontakt med andre som driver med det samme som meg. Økt handel pluss nettverk. Helt topp!

Kristin Moslått